Kerriesoep Met Knapperige Ham

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfolie in een ruime pan en bak de plakken ham op een halfhoog vuur knapperig uit. Neem ze uit de pan en laat ze op keukenpapier uitlekken. Fruit de sjalot in het bakvet in ? 5 min. goudgeel en glazig. Voeg de knoflook toe en bak hem 2 min. mee. Neem de pan van het vuur en voeg 8 dl koud water en het soeppoeder toe. Breng de soep al roerende aan de kook. Voeg de kokosmelk en de sambal toe en breng alles aan de kook. Schep de tauge en de bosui erdoor en warm alles kort door. Schep de soep in borden en leg in elk bord 2 plakjes ham.

Kerriesoep Met Knapperige Ham is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastinaak kerriesoep
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met Provençaalse croutons en dragonolie
15 min-
Bekijk recept
Kerriesoep met kool en prei
0 min
Bekijk recept