Consomme Van Kreeft

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kreeften ongeveer 15 min. koken en het vlees uit de karkassen halen. Houd apart. Van de karkassen samen met de soepgroenten een bouillon trekken. De soep klaren met het gehakt, eiwit en tomaten puree. Dit na het klaren verwijderen. Van de ingewanden van de kreeft en enkele stukjes kreeften vlees een puree maken. Dit vermengen met de geweekte en uitgeknepen en in de hete room opgeloste gelatine. Laat hierna iets op stijven. Dien de warme soep op met twee lepels bavarois en wat stukjes kreeftenstaart.

Consomme Van Kreeft is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kreeft met vanillezout
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Roze consommé van Parijse champignons
20 min
Bekijk recept
Consomme van bospaddestoelen
0 min
Bekijk recept
Consomme met ravioli van kabeljauw en wittekool
0 min
Bekijk recept
Consomme Simple De Gibier (wildbouillon)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept