Gerookte Paling - Zalm Terrine

4
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de vorm uit de vriezer. Vet de vorm in met de gelei dmv de kwast.De gerookte zalm filets in de ingevette vorm leggen zodat er aan de bovenkant enige centimeters overheen hangt. De vorm gaan we verder opvullen met laagjes paling, zalm en spinazie. Bij elke nieuwe laag iets witte wijn gelei toevoegen. Je begint eerst met iets gelei dan bijv paling , iets gelei, spinazie , iets gelei en dan zalm enz. Als de terinne geheel gevuld is de zalm welke buiten de vorm hangt naar binnen vouwen. Dit geheel in de koelkast laten opstijven minimaal 1 uur.het liefst 5 uur of meer.

Gerookte Paling - Zalm Terrine is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Regenboogterrine
1u20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept