HARTIGE CROISSANT

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Rol het croissantdeeg uit en snij het deeg door op de geperforeerde lijnen. -Halveer elk driehoekje croissantdeeg, zodat er 12 driehoeken ontstaan. -Leg de driehoeken op de bakplaat, klop de dooier los en bestrijk de driehoeken ermee. -Druk de pijnboompitten in het deeg. -Bak de driehoeken middenin de oven in ca. 10 minuten gaar en goudbruin. -Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en pureer 150g aardbeien. -Snij de rest van de aardbeien in partjes en de Port Salut in blokjes. -Knip de tuinkers van het bedje. -Meng de alfalfa, tuinkers, Port Salut en aardbeipartjes door elkaar. -Verdeel de salade als bergjes over 4 borden en leg er 3 croissantdriehoeken tegenaan. -Garneer de borden met druppels aardbeienpuree en serveer de rest apart erbij.

HARTIGE CROISSANT is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Valentijnsontbijt met prosecco
15 min + 20 oventijd-
Bekijk recept
Croissant rolletjes met chocolade
25 min
Bekijk recept

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept