Waterkers-champginonpate

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de boter smeltenFruit de ui onder af en toe roeren glazigVoeg de champignons toeDraai het vuur hoger en bak het mengsel, al roerend, 2 minuten Voeg de waterkers toe en bak het geheel, al roerend, tot de waterkers zacht is. Schep het mengsel in de blender Voeg de kwark en de shoyu toePureer het geheel tot een glad mengselVoeg naar smaak karwij en peper toe

Waterkers-champginonpate is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept