Pikante Chinese Kool Met Cashewnoten

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit olie in wok en bak hierin zachtjes de cashewnoten. Uit pan op bord scheppen. In bakvet ui 1 minuut roerbakken en vervolgens kool en spaanse peper 5 minuten meebakken. Ondertussen sausje maken van soja, azijn, honing en arrowroot (kan ook tevoren), evt aangelengd met kookvocht. Sausje door de kool scheppen. 1 minuut al omscheppend meewarmen. Cashewnoten nog even toevoegen Op smaak brengen met zout, de helft van de koriander en evt. peper. Op bord serveren, gegarneerd met de rest van de koriander.

Pikante Chinese Kool Met Cashewnoten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept