Kaas-champignonkroketjes

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de massa met de gebakken champignons, de eidooier en de geraspte kaas en maak hiervan kleine kroketjes. Doe de bloem, de losgeklopte eieren en het paneermeel elk op een eigen bordje. Haal de kroketjes eerst door de bloem, daarna door het ei en als laatste door het paneermeel. Frituur ze ca. 4 minuten op 180° C tot ze goudbruin zijn.

Kaas-champignonkroketjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Champignonkroketjes.
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ham-champignonkroketjes
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept