Fruitige Mexicaanse Chilischotel

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en verdeel ze in blokjes. Gaar ze in met aanhangend vocht in een afgedekte schaal 4 min. op 800 watt voor in de magnetron.Halveer de paprika en de spaanse peper, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in smalle reepjes. Giet de chilibonen en de maiskorrels af en laat ze goed uitlekken. Verhit de olie in de wok en roerbak hierin de aardappelblokjes en de paprika en de spaanse peper 3 minuten. Pers de knoflook erboven. Schep het rundergehakt en de chilipoeder erdoor en roerbak totdat het gehakt rul is. Schil de appel en verdeel deze in stukjes en giet de ananas af. Schep de tomatenpuree, de appel en de ananas door het gerecht. Pel en snipper de ui. Serveer de schotel, bestrooid met rauwe ui en tortillachips.

Fruitige Mexicaanse Chilischotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fruitige Mexicaanse Chilischotel
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Fruitige Mexicaanse Chilischotel
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige Mexicaanse Chilischotel
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chilischotel, Chili Con Carne
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scones met citroenroomkaas & smoothie
15 min
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept