Dim Sum Van Rog En King'crab In Bouillon Met Shii-take

4
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg vier maal vijf wontonvellen op een werkblad. Steek van de Chinese kool vierkantjes uit, zo groot als de wontonvelletjes. Stoom de kool en leg de groente op de wontonvellen. Leg op ieder vel een hoopje rogvulling en vouw de vellen toe. Wrijf de kanten in met eigeel en druk het deeg samen. Stoom de wontons in een bamboemandje op zeewier of Chinese kool.

Dim Sum Van Rog En King'crab In Bouillon Met Shii-take is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Dim sums met garnalen en waterkastanje
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Dim Sum van Jenny
45 min-
Bekijk recept
Siu Mai dimsum
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde Dim Sum Met Teriyakisaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept