GESTOOFD LAMSVLEES

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees, dat geen enkel randje vet mag hebben, in blokjes van 3 cm. Roerbak deze met de gember, de knoflook en de komijnzaadjes gedurende 5 minuten in 1 el olie. Voeg de sherry en de soja met het snufje suiker toe plus zoveel water dat het vlees door de vloeistof bedekt wordt. Doe een deksel op de pan, breng de inhoud aan de kook, temper dan de hitte en laat het vlees 1? uur zachtjes sudderen. Reken een kwartier langer voor sudderen in de oven bij 150?C of de gasoven stand

2. Is het stoofnat wat te dun uitgevallen, kook dit dan nog 5 minuten zonder deksel op hoog vuur in. Controleer de smaak en dien op.

GESTOOFD LAMSVLEES is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn met wortelen en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept