Kook de aardappelen in water met zout gaar. Verhit 1 el van de olie en roerbak de paprika al omscheppend 5 min. Voeg de bonen, de puree en 0,5 dl water toe en laat ze op een laag vuur pruttelen. Verwarm 2 el olie met de knoflook en laat de knoflook ± 3 min. op een laag vuurtje sudderen. Bak de schnitzels in de rest van de olie aan beide kanten bruin en gaar. Giet de aardappelen af maar vang 1 dl van het kookvocht op. Stamp ze fijn en schep er de knoflook met de olie en zoveel van het kookwater door zodat een smeuïge puree ontstaat. Serveer de schnitzels met de bonen en de puree.
Vegetarische Schnitzel Met Knoflookpuree En Bonen is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)