Paddestoelen-notenragout Met Witte Wijn

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de ui in ringen en fruit in wat olie. Maak de champignons schoon en snij ze in kwartjes. Maak de oesterzwammen schoon en snij ze in reepjes. Zet de paddestoelen even apart. Maak nu de saus: smelt de boter en roer de bloem door de boter. Roerbak even en voeg dan al roerend de bouillon en de witte wijn toe. Breng de saus al roerend aan de kook. Draai het vuur lager en voeg de paddestoelen en de noten toe. Roer in een kom de eierdooier los samen met de room en een schepje van de saus. Voeg dit mengsel bij de saus. Laat nog 5 minuten doorwarmen, maar laat niet meer koken. Breng op smaak met peper en zout en voeg de bieslook toe.

Paddestoelen-notenragout Met Witte Wijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept