Cantharellen In Dragon

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De schoongemaakte en gesneden cantharellen 5 minuten in water koken, daarna met olie, fijngehakte dragon, peper, zout en schil van de halve citroen ongeveer 20 minuten op matig vuur in boter stoven. Ondertussen herhaaldelijk scheutjes runderbouillon en slagroom toevoegen.Een te grote verhitting maakt de paddestoelen taai.Tot slot het geheel een verfijnde smaak geven met in een eetlepel room losgeroerde eierdooier.

Cantharellen In Dragon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept