- Leg de biefstuk circa 1 uur in de vriezer tot hij half bevroren is. - Snijd hem daarna in dunne plakjes. - Snijd de ui in dunne ringen. - Giet de bamboescheuten af. - Snijd de wortel, bleekselderij en bamboescheuten in dunne reepjes van circa 3 cm lang. - Snijd de peper in smalle ringen. - Verhit in een wok of grote koekepan 1 eetlepel olie. - Roerbak de plakjes biefstuk hierin circa 1 minuut. - Pers de knoflook erboven uit. - Bestrooi met zout en laat afkoelen. - Hak de mint en koriander grof. - Pers de limoenen uit. - Klop een sausje van het limoensap, 2 eetlepels olie, de basterdsuiker en de vissaus. - Schep in een schaal de biefstuk, groenten en mint door elkaar. - Strooi er de rode peper over en schenk het sausje erover. - Strooi er tenslotte de koriander over.
Biefstuksalade Met Limoensaus is een recept van Smulweb.nl