Thaise Groente-visterrine

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Blancheer de courgette repen in kokend water ? 10 seconden, spoel ze koud en dep ze droog. Kook in ruim kokend water na elkaar de broccoli en paprika een paar minuten, spoel ze koud en laat uitlekken. Verwarm de oven voor op 175?C. Bekleed een cakevorm met de courgette, laat de plakken overhangen. Maal de vis fijn en meng dit met de broccoli, eieren, paprika, gember, lente-ui, koriander, cayennepeper, zout (en de rest van de courgette). Schep in de vorm achtereenvolgens lagen van het groente-vismengsel, mango, groente-vismengsel, garnalen, groente-vismengsel, mango en groente-vismengsel. Dek de terrine af met de overhangende courgette. Dek de vorm met aluminiumfolie af en zet hem in de braadslede op het rooster in het midden van de oven. Schenk kokend water in de braadslede tot op 3/4 van de vorm. Laat de terrine in 50-60 minuten gaar worden.

Thaise Groente-visterrine is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Visterrine met kappertjes en dragon
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visterrine Met Spinazie
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Groente-Visterrine
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Visterrine Met Roomsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept