Thaise Groene Curry Met Varkenshaas En Aubergine **

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd vlees en aubergine in even grote blokjes. Hak knoflook grof, snijd bosuitjes in ringetjes en limoenblaadjes in reepjes. Verhit beetje olie in pan met dikke bodem en fruit knoflook en bosui even. Zet vuur wat hoger, voeg vlees toe en schroei dicht. Voeg aubergine en limoenblad toe. Roer currypasta erdoor en laat even fruiten. Schenk kokosmelk erbij, zet vuur laag, doe deksel op pan en laat 10 min sudderen. Snijd paddestoelen en waterkastanjes in schijfjes en scheur basilicum in stukjes. Schep paddestoelen, waterkastanjes, sojasaus, vissaus en basilicum door curry, warm goed door en serveer.

Thaise Groene Curry Met Varkenshaas En Aubergine ** is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept