Thaise Vleescurry

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Snijd de champigons in vieren, de prei in hele smalle ringen en snipper de knoflook en ui fijn. Verhit in een pan de olijfolie en voeg de ui, prei en knoflook toe. Zodra de ui glazig wordt voeg je de reepjes vlees toe. Na ongeveer 2 minuten roerbakken voeg je de champignons toe. Laat het geheel 5 minuten zachtjes smoren en roer af en toe. Vermeng ondertussen de curry paste met de yoghurt en roer het tot een glad geheel. Voeg het yoghurt/curry-mengsel toe aan het vlees en laat alles nog even smoren. Voeg op het laatste moment de oestersaus toe en serveer de rijst apart. Eet smakelijk!

Thaise Vleescurry is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvleescurry met kokosboontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleescurry
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige Vleescurry
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige Vleescurry
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept