Ped Gung Phad Prik, Pikante Eend Met Garnalen

6
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit een niet-ingevette wok 20 seconden op hoog vuur en Iaat de olie er dan langs de rand in vloeien. Verhit de olie tot ze iets begint te roken. Roerbak de sjalot en knoflook circa 1 minuut op matig vuur, voeg de galanga toe met de kerriepasta en fruit ze 30 seconden. Doe de eend in de pan (eventueel in porties) en roerbak het vlees 2 minuten tot het verkleurt. Voeg de vissaus, sojasaus, oestersaus, gembersiroop en bouillon toe en breng het geheel tot het kookpunt. Leg een deksel op de pan en laat circa 30 minuten stoven op laag vuur of tot het eendenvlees gaar is. Doe de garnalen 5 minuten voor het einde van de stooftijd erbij en schep ze erdoor.

Ped Gung Phad Prik, Pikante Eend Met Garnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

KAI PAD PED
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kai Pad Ped
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept