Tong Met Limoensaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de vis af en dep hem droog. Kerf hem een paar maal aan beide kanten niet te diep in, met 2 cm tussenruimte. Spoel de filets kort af. Schik de vis(filets) in een ovenschaal. Verwarm de oven voor op 200 ?C.Pel de teentjes knoflook en snijd ze in schijfjes. Maak de pepers schoon en snijd ze in ringetjes. Was daarna uw handen zorgvuldig. Was de bieslooksprietjes, dep ze droog en knip ze in stukjes van circa 3 cm Roer de ringetjes peper, knoflook, limoensap, zout, sojasaus en circa 1 dl water goed door elkaar in een kommetje. Giet de saus over de vis. Plaats de ovenschaal circa 20 minuten in het midden van de oven. Bestrooi de vis voor het serveren met bieslook en desgewenst met tot bloemen gesneden hele chilipepers. King Khao! (Eet smakelijk.)

Tong Met Limoensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis in kruidige limoensaus met rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met cashewnoten-limoensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met zalm in limoensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme Zalmsalade Met Limoensaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Sliptong met jus van witlof, ham en kaas
1u25 min
Bekijk recept
Tong met mosterd en wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tong met kruidkersmousse
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde tong met wortel en bosui
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept