Kung Sai (Pikante Garnalen)

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de garnalen, maar laat de staarten zitten. Verwijder het darmkanaal. Was ze, dep ze droog en laat ze circa 20 minuten marineren in de koelkast in de sojasaus met peper. Pel ondertussen de teentjes knoflook. Was de koriandertakjes, dep ze droog en maak de blaadjes los. Was de pepers, verwijder de steeltjes en wrijf de pepers in de vijzel fijn met de knoflook en koriandersteeltjes. Was daarna uw handen zorgvuldig. Doe het pepermengsel over in een kommetje en roer er limoensap, suiker en vissaus door. De suiker moet geheel oplossen. Verhit de olie in een koekenpan en bak de garnalen circa 3 minuten boven een matig vuur tot ze rood kleuren. Haal de garnalen uit de pan en schik ze op een schaal. Giet de saus erover en bestrooi ze met de korianderblaadjes.

Kung Sai (Pikante Garnalen) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kung Pao chicken
30 min-
Bekijk recept
Kung po beef
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kung po kai
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kung po kip met cashewnoten
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept