Zeer Pittige Groene Rundvleescurry

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng in de hapjespan de eerste helft van de kokosmelk aan de kook. Roer de currypasta erdoor en laat het geheel al roerende circa 3 minuten zachtjes sudderen. Snijd de ossenhaas in dunne plakjes en schep ze door de currysaus. Voeg nu ook de rest van de kokosmelk, de vissaus en de goela djawa toe. Laat het geheel circa 4 minuten koken. Halveer de tomaatjes. Halveer de rode pepers, verwijder de zaadjes en snijd de pepers in repen. Snijd de djerekpoeroetblaadjes in reepjes. Voeg de tomaatjes, de Spaanse peperrepen en de djeroekpoeroetblaadjes aan de curry toe en verwarm het geheel nog circa 4 minuten. Roer van het vuur af de basilicum erdoor.

Zeer Pittige Groene Rundvleescurry is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvleescurry met kokosboontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise rundvleescurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode rundvleescurry met aubergine
2u35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise rundvleescurry
3u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Goudeerlijk broodje kipkerrie
- 10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
3 bereidingen van oesters
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Oesters met gemarineerde bietjes & rodepeper-tomatensalsa
30 min Voorgerecht
Bekijk recept