Mexico: Huachinango En Naranjas

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de vis af, dep hem droog en besprenkel hem met limoensap. Vet een grote ovenschaal in met 15 g boter en schik hierin de filets. Pel de ui en hak hem zeer fijn. Verhit de resterende boter in een braadpan en fruit hierin de uisnippers glazig. Pel de teentjes knoflook, pers ze uit en voeg ze toe. Giet er het sinaasappelsap bij. Strooi er kaneel, peper en zout bij en laat de saus ca. 3 minuten sudderen zonder deksel. Giet de warme sinaasappelsaus over de vis uit en plaats deze 25-30 minuten middenin de oven, zonder deksel op de ovenschaal. Was de koriander, dep de blaadjes droog en maak ze los. Hak de helft fijn. Boen de sinaasappel schoon met heet water en snijd hem in dunne schijfjes. Bestrooi het gerecht met de fijngehakte koriander, schik de schijfjes sinaasappel erop en strooi de blaadjes koriander erover.

Mexico: Huachinango En Naranjas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Naranjas Rellenas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Mexico: Mango Con Naranjas (mango Met Sinaasappel)
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Mango Con Naranjas
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Carne asada, sopa de arroz, colache
Bekijk recept

Pofaardappel met sla en tonijndressing
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige tortilla's met kalkoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonen-groentesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika's
10 min
Bekijk recept