Schol In Pikante Tomatensaus.

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De olie in een pan met een zware bodem verhitten en de ui, selderij, Spaanse peper en kruiden ongeveer 5 min. boven een zeer laag vuur bakken. Voeg de rode en groene paprika en de overige ingredienten toe en breng alles aan de kook. Het vuur temperen en 15 tot 20 min. laten sudderen, af en toe roeren. Wegzetten, terwijl u de vis bereid; Vermeng de roomkaas, oregano en cayennepeper en zet het mengel weg. Verwijder het vel van de vis met een fileermes. Begin bij de staart en zet het mes een beetje schuin op de vis. Druk het mes met een zaagbeweging naar voren, met het lemmet tegen het vel Doop uw vingers in zout, zodat u het vel beter kunt vasthouden. Het vel geleidelijk van de vis halen. De kaasvulling over de 4 filets verdelen en de filets oprollen. Met cocktailprikkers dichtmaken. Leg de filets in een licht ingevette ovenschaal. De schaal bedekken en 10 min. in een op 180 graden Celsius/gasstand 4 voorverwarmde oven zetten. Giet de tomatensaus erover en zet de schaal nog eens 15 minuten in de oven. De vis is gaar als hij stevig aanvoelt en er ondoorschijnend uitziet. Garneren met schijfjes limoen en dille.

Schol In Pikante Tomatensaus. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met vers fruit
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept