Roodbaars Met Sinaasappels Uit Mexico

6
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180?/ Spoel de vis af, dep hem droog en besprenkel hem met limoensap. Vet een grote ovenschaal in met 15 g boter en schik hierin de filets. Pel de ui en hak hem zeer fijn. Verhit de resterende boter in een braadpan en fruit hierin de uisnippers glazig. Pel de teentjes knoflook, pers ze uit en voeg ze toe. Giet er het sinaasappelsap bij. Strooi er kaneel, peper en zout bij en laat de saus ca. 3 minuten sudderen zonder deksel. Giet de warme sinaasappelsaus over de vis uit en plaats deze 25-30 minuten middenin de oven, zonder deksel op de ovenschaal. Was de koriander, dep de blaadjes droog en maak ze los. Hak de helft fijn. Boen de sinaasappel schoon met heet water en snijd hem in dunne schijfjes. Bestrooi het gerecht met de fijngehakte koriander, schik de schijfjes sinaasappel erop en strooi de blaadjes koriander erover.

Roodbaars Met Sinaasappels Uit Mexico is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pofaardappel met sla en tonijndressing
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige tortilla's met kalkoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonen-groentesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika's
10 min
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept