Zarzuela

2
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de fijngesneden ui en de geperste knoflookteentjes met 1 eetlepel olijfolie in een magnetronschaal. Dek af en verwarm 4 minuten op 600 W. Doe er de stukken kabeljauwfilet, de blokjes gepelde vleestomaten en de visfumet met een scheutje droge witte wijn, laurierblad en de safraan bij. Verwarm 3 minuten. Schep voorzichtig om. Voeg er de inktvisringetjes en de scampi aan toe. Kruid met peper en zout. Laat nog 3 minuten doorwarmen. Werk af met gehakte peterselie.

Zarzuela is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zarzuela (schotel van vis en zeevruchten)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zarzuela
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zarzuela De Pescado
20-30 min -
Bekijk recept
Zarzuela
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zarzuela (schotel van vis en zeevruchten)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zarzuela
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zarzuela De Pescado
20-30 min -
Bekijk recept
Zarzuela
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept