Tapa : Gefrituurde Pijlinktvis Uit Andalusie

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bevochtig de inktvisringen met water, bestrooi ze met zout in een grote slakom en bedek ze dan met het bloemmengsel. Schud de kom goed op zodat de ringen langs alle kanten met bloem bedekt zijn. Bak de inktvisringen heel kort - minder dan een minuut omdat het vlees anders taai wordt - in de hete frituurpan.

Tapa : Gefrituurde Pijlinktvis Uit Andalusie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gemarineerde Kip Uit Andalusie
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde rauwe zalm met citroen en olijfolie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Met kruiden gemarineerde calamaris
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gambas de Albacete
10 min Snack
Bekijk recept