Gedroogde Zalm

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Mix de suiker, het zout, de dille en de peper in een kom. Strooi een deel van het mengsel in de bodem van een afsluitbare curver box. Leg daarop de verse zalm. Bedek de hele zalm met de rest van het mengsel. De zalm moet met een aardig laagje van het mengel bedekt zijn. Sluit de box af en zet hem 3 tot 4 dagen in de koelkast. Haal na 3-4 dagen de zalm uit de koelkast en was hem voorzichtig schoon. Droog de zalm helemaal droog en leg hem terug in de schone en droge afsluitbare box.

Gedroogde Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept