Lamsvlees Op Z'n Spaans

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-verhit de olie in de pan -bak de lapjes snel bruin aan beide kanten -uit de pan halen -het spek in de olie knapperig bruin bakken -ook uit de pan halen -in het vet de ui fruiten -de geschilde aardappelen opzetten in een bodempje water en als ze koken, exact 10 min door laten koken en afgieten -snij de aardappelen in dikke plakken -doe de stukjes vlees in een ovenschaal -bestrooi met peper en zout -leg hierop het spek -tijm, marjoraan en knoflook tussen de koteletjes schikken -verdeel de plakjes wortel en daarop de gefruite uisnippers -het vet dat nog in de pan is erover gieten -hierop de plakken aardappel leggen -tot slot overgieten met gesmolten boter en bouillon -deksel op de pan en midden in de hete oven zetten voor 30 min op 200?C -uit de oven in de schaal serveren

Lamsvlees Op Z'n Spaans is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sangria
15 min
Bekijk recept
Tijgergarnalen op zijn Spaans
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante rode dipsaus
10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Knapperige taartjes met salsa van garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept