Canalones A La Catalana

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een diepe pan. Bak het gehakt, de kipfilet, lever, ui en prei in de olie. Neem de pan van het vuur, roer het paneermeel erdoor en voeg peper en zout naar smaak toe. Laat de boter in een vuurvaste ovenschaal smelten, roer de bloem erdoor en maak een lichtbruine roux. Voeg onder voortdurend roeren de bouillon en de melk toe, breng de saus aan de kook en laat hem 10 minuten zachtjes pruttelen. Breng deze (bechamel)saus met de tijm, peterselie, nootmuskaat, het zout en de peper op smaak. Vul de cannelloni met het vleesmengsel; u kunt hiervoor het beste een spuitzak met wijde tuit gebruiken. Leg de cannelloni naast elkaar in een ingevette vorm, schenk de bechamelsaus erover en bestrooi het geheel met kaas. Bak de schotel in een voorverwarmde oven van 200?C, ongeveer 25 minuten. Serveer in de ovenschaal.

Canalones A La Catalana is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Crema catalana
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Crema catalana
Bekijk recept
Crema Catalana
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Crema Catalana
25 min Nagerecht
Bekijk recept