PX-ijs Met Rozijnen

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de mascarpone of room, melk en suiker door elkaar. Voeg de (gepureerde) sherryrozijnen toe en draai tot ijs. Schep het mengsel in een lage afsluitbare diepvriesdoos (met een inhoud van circa 1 l). Zet die drie tot vijf uur in de vriezer voordat je het ijs serveert.

PX-ijs Met Rozijnen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Picanha met rodewijnsaus en blauwe bessen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duivenborstfilet met kruidenrisotto en zoete sherryjus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere kippen-paddenstoelensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept