Champagnemousse

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de slagroom met vanillesuiker in de Quickshaker en shake tot de slagroom lobbig wordt.
  • 2 Meng in de Mix-N-Meet de champagne, de sherry, de suiker, het citroensap, nootmuskaat en kaneel met de Garde door elkaar totdat de suiker is opgelost.
  • 3 Dan de slagroom er beetje bij beetje doorheen kloppen.
  • 4 Verdeel over 4 hoge glazen en laat in maximaal een half uurtje goed koud en stijf worden in de koelkast.
  • 5 Strooi voor het serveren wat kaneelpoeder over de mousse en steek er de kaneelkoekjes in.
  • 6 Door er voorzichtig een klein bolletje vanille-ijs in te scheppen, wordt dit een verrassend toetje.

Champagnemousse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Champagnemousse met granaatappel
80 min Nagerecht
Bekijk recept
Champagnemousse
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Een rijke champagnemousse
60 min Nagerecht
Bekijk recept

Champagnemousse met granaatappel
80 min Nagerecht
Bekijk recept
Champagnemousse
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Een rijke champagnemousse
60 min Nagerecht
Bekijk recept