Tapas: Opgerolde Gevulde Broodjes Met Een Dipsausje

6
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak deeg van het broodmix volgens de aanwijzing op de verpakking. Doe het in een grote kom. Snij de paprika en de ham in piepkleine stukjes. Kneed dit door het deeg. Bedek de kom met plastic folie of met de theedoek. Laat het deeg een half uur op een warme plek rijzen. Rol het deeg uit tot een grote lap van 3 mm dik. Rol hem op en snij hier ongeveer 16 plakjes vanaf. Vet je bakplaat in met boter. Leg de broodjes erop en bestrooi ze met kaas, zeezout en peper. Schuif de broodjes in de oven en bak ze 20-25 min. Doe onder het bakken de kwark, geroosterde paprika′s, zout en peper in de keukenmachine en laat hem draaien tot het een glad sausje is geworden. Doe het sausje in een leuk bakje. Wacht tot je broodjes gaar zijn en doe ze in een grote mand of schaal. Zet het sausje er naast en laat iedereen broodjes pakken en in de saus dippen.

Tapas: Opgerolde Gevulde Broodjes Met Een Dipsausje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kaviaar van bospaddenstoelen
10 min Snack
Bekijk recept
Knapperige kip-sesamruitjes
55 min Snack
Bekijk recept
Sushirolletjes met gerookte kip
35 min Snack
Bekijk recept
Japans tempuragehakt
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gevulde camembert met cranberry’s en rucola
25 min-
Bekijk recept
Frisse maïssandwiches met worst en groentespiesjes
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Spaanse tapas balletjes
Bekijk recept
Tapas
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept