Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak deeg van het broodmix volgens de aanwijzing op de verpakking. Doe het in een grote kom. Snij de paprika en de ham in piepkleine stukjes. Kneed dit door het deeg. Bedek de kom met plastic folie of met de theedoek. Laat het deeg een half uur op een warme plek rijzen. Rol het deeg uit tot een grote lap van 3 mm dik. Rol hem op en snij hier ongeveer 16 plakjes vanaf. Vet je bakplaat in met boter. Leg de broodjes erop en bestrooi ze met kaas, zeezout en peper. Schuif de broodjes in de oven en bak ze 20-25 min. Doe onder het bakken de kwark, geroosterde paprika′s, zout en peper in de keukenmachine en laat hem draaien tot het een glad sausje is geworden. Doe het sausje in een leuk bakje. Wacht tot je broodjes gaar zijn en doe ze in een grote mand of schaal. Zet het sausje er naast en laat iedereen broodjes pakken en in de saus dippen.
Tapas: Opgerolde Gevulde Broodjes Met Een Dipsausje is een recept van Smulweb.nl