Konijnenragout Met Paprika's En Tomaat

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het kleingesneden konijn aan alle kanten mooi laten kleuren in de boter. Overgieten met de witte wijn en de bouillon. De tomaten pellen, ontpitten en in vieren snijden. De paprika′s ontpitten en in reepjes snijden. De pimento fijnsnipperen (zonder de scherpe pitjes !). Dit alles samen met de laurier bij het konijn voegen. Kruiden met peper en zout en onder deksel zachtjes laten gaarstoven. Als de bereiding te droog wordt er nog wat witte wijn of bouillon bijgieten.

Konijnenragout Met Paprika's En Tomaat is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Konijnenragout
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met konijnenragout
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenragout in jagersaus met rozijntjes
0 min
Bekijk recept
Konijnenragout met champignons
0 min
Bekijk recept