Konijn In Gekruide Wijn-azijnsaus

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de stukken konijn uitlekken (bewaar de marinade) en drogen op keukenpapier. Verhit de 2 el olijfolie in een cazuela en bak hierin het konijn aan alle kanten lichtbruin. Leg de stukken vlees dan op een voorverwarmd bord en schenk de olie uit de cazuela. Voeg de marinade toe, breng dit aan de kook en laat tot de helft inkoken. Voeg zout naar smaak toe. Leg de stukken konijn terug in de cazuela, sluit deze en laat het 1 uur pruttelen.

Konijn In Gekruide Wijn-azijnsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rosbief In Azijnsaus.
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Azijnsaus ii
Bekijk recept
Azijnsaus i
Bekijk recept
Kabu No Tsukemono
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept