Doe de melk in een pan.Splijt het vanillestokje open,schraap er de zaadjes uit en voeg het stokje aan de melk toe met de pijpkaneel.Breng de melk langzaaam aan de kook.haal zodra de melk aan de kook is gekomen de pan van het vuur.Doe de eieren en eierdooiers in een kom en klop ze met desuiker in 15 tot 20 minuten tot een lichtgele schuimige massa.Haal het vanillestokje en de pijpkaneel uit de melk.Giet de melk in een dun straaltje al roerend door het eiermengsel.Hang de kom in een pan water dat tegen de kook gehouden wordt.Laat het mengsel in 15 minuten binden tot een dikke vla,waarbij u voortdurend klopt met de garde.Verdeel de vla over 4 bakjes en laat hem afkoelen.Zet de bakjes 30 minuten in de ijskast.Breng de suiker voor de karamel met 1dl water aan de kook boven een laag vuur,tot een bruine karamelsaus ontstaat.Giet de saus kokendheet over de koude vla zodat hij onmiddelijk stolt en een krokant laagje op de vla vormt.Doe de vla opnieuw in de ijskast en serveer ijskoud.