Snijd kalkoenfilet in kleine stukjes en schep ze om met de 2 tl Mexicaanse kruidenmix. Snijd de courgette in kleine blokjes. Halveer de avocado en verwijder de pit, neem het vruchtvles uit de schil en snijd het in blokjes. Snipper de uit. Verhit 2 el olie in de wok en bak de kalkoen stukjes in delen goudbruin. Schep al het vlees in de pan, voeg de ui en courgette toe en roerbak 4 min. Roer de tomatenpuree met 2dl warm water en 1 dl room tot een gladde saus en roer de helft ervan bij de kalkoen in de wok. Bak de tortilla′s aan beide kanten 10 sec in een droogverhitte koekenpan. Vet de overschaal in, warm de over voor op 200 graden. Schep op elke torilla een flinke lepel vol kalkoensaus, rol ze op en leg ze met de naad naar beneden in de overschaal. Schep de rest van tomatensaus met 1 tl Mexicaanse kruidenmix bij de avocadostukjes en lepel dit over de tortilla′s Strooi de kaas erover. Bak de tortilla′s 15 min midden in de oven. Strooi er dan lekker veel grofgehakte koriander over.
Enchilada's Met Avocado is een recept van Smulweb.nl