Chili Con Carne

0
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snij de ajuin en de paprika in hapklare brokken; - bodem van marmite bedekken met olijfolie en verwarmen tot 80 % van de maximum capaciteit; - Gekapt witbakken (opletten: niet laten aanbranden) en onmiddellijk vuur verlagen tot 50 % van de maximum capaciteit; - royaal zout toevoegen, alsmede witte peper; - Indien de bodem uitdroogt, eventueel olijfolie bijgieten; - chilikruiden toevoegen; - ajuin toevoegen; - geconcasseerde tomaten toevoegen; - bonen toevoegen (! eigen nat eerst weggieten); - maiskorrels toevoegen; - gesneden paprika toevoegen; - geplette look toevoegen; - geheel goed omroeren; - deksel schuin op de marmite zetten en 1? uur laten pruttelen, regelmatig roeren; - De chili is klaar indien het vocht van het oppervlakte is weggetrokken;

Chili Con Carne is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Sperziebonenchili met gehakt
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept