Chili Con Carne.

8
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het gehakt met zout en peper in boter of olie rul braden. (Met een grote vork pletten). Dit kan het beste in een grote braadpan. Dan de uien en de paprika erbij doen. Eventueel kan men de uien ook eerst apart in een koekepan laten fruiten (glazig laten worden). Dan de uitgelekte bonen (het "sap" nog even bewaren), tomantenpuree (of uitgelekte gepelde tomaten), mais en wat oregano en de heel klein gesneden of geperste knoflook erbij doen. De bouillon toevoegen in weinig water. Als de Chili te droog wordt kan men wat bewaard bonensap of wat extra water toevoegen. Goed roeren en dit alles een half tot twee uur op heel zacht vuur laten sudderen. Het beste is een sudderplaatje tegen het aanbranden te gebruiken. Als laatste de chilipoeder toevoegen.

Chili Con Carne. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Sperziebonenchili met gehakt
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept