Gebakken Maiskolf Met Parmezaanse Kaas

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet een pan met ruim water op het vuur en breng het water met wat suiker aan de kook. Voeg de maiskolven toe en laat ze een half uur koken. Laat de kolven goed uitlekken. Leg ze in een vuurvaste schaal en gestrijk ze met boter en kaas. In de oven bakken totdat er een mooi lichtbruin korstje op komt.

Gebakken Maiskolf Met Parmezaanse Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept