Béchamelsaus

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de melk met de ui en peterselie ruim 5 minuten trekken. Smelt de boter in een steelpanop een laaggedraaide vlam of plaat. Neem de ui en de peterselie uit de melk. Roer de bloem door de boter en voeg als de boter en de bloem een glad mengsel vormen een derde deel van de warme melk toe.Roer tot de melk is opgenomen, klop het mengsel glad en voeg de rest van de melk toe. Laat de saus even doorkoken tot de bloem gaar is. Maak de bloem smakelijk met zout en de specerijen. Klop desgewenst, van het vuur af, eeneierdooier en eventueel enkele eetlepels room door de saus.

Béchamelsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Béchamelsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vislasagne
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Souffle van banaan
0 min
Bekijk recept
Bechamelsaus
15 min
Bekijk recept