Henrike's Geoliede Garnalen

1
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem een leuke, ruime kom en vul die met 3 theelepels olijfolieNeem ca. 250 gram p.p. gamba′s (maar cocktail- of kleine rozegarnalen kunnen ook) en voeg die toe aan de kom met olijfolie Zet de kom in de oven (5 min. op 220 graden) en versnipper ondertussen 1 vers rood pepertje (bewaar ook de zaadjes als je van erg pittig houdt) en 3-5 verse knoflookteentjes (naar eigen smaak)Voeg deze kruiden toe aan de kom met olie en garnalen en zet de kom nogmaals in de ovenNu nog ca 2 min. op ca 160 graden en klaar!

Henrike's Geoliede Garnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Henrike`s Zalmige Koolvisje
10-20 min -
Bekijk recept
Champignonsoep Van Henrike
0-10 min -
Bekijk recept
Zalm Van Henrike
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knoflooksoep Van Henrike
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept