Deense Taart

8
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1) Rol het deeg uit en bekleedt er een ingevette sringvorm mee. 2) Prik met een vork gaatjes in de bodem en randen. 3)Stooi op de bodem 1 eetlepel suiker en 1 eetlepel bloem. 4) Leg hierop de uitgelekte krieken en daarop het beslag. 5) Plaats in een voorverwarmde oven en bak op 180?C gedurende 1 uur. 6) Haal uit de oven, doe uit de vorm en laat afkoelen op een draadrooster. 7) Rooster wat amandelschilfers in een pan op het vuur en bestrooi er de taart mee.

Deense Taart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geflambeerde aardbeien
Bekijk recept
Ris a la mande (Deense rijstepap)
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Gegrilde varkensspiesjes met gemarineerde courgette
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolgratin blauwaderkaas
20 min Bijgerecht
Bekijk recept