Mexicaanse Gemarineerde Vissalade

4
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In plaats van makreelfilet kunt u ook rode poon of zeewolf nemen. Snijd de visfilet in blokjes van 1 centimeter. Laat ze in een kom met het limoensap circa 2,5 uur marineren. Verhit de olie in een koekenpan en fruit hierin de knoflook enkele minuten. Verwijder de knoflook en laat de olie afkoelen.Ontvel de tomaten, verwijder het vocht en de zaadjes en hak het vruchtvlees. Snipper de ui. Houd enkele olijven achter voorgarnering, hak de rest in stukjes. Meng de olijfstukjes met de tomaatstukjes, de uisnippers de koriander, de ketchup, de oregano, zout, peper, de knoflookolie en jalape?opeper. Spoel de gemarineerde vis af met koud water en dep de blokjes droog. Voeg ze toe aan het tomatenmengsel. Breng op smaak met zout en peper.Verdeel de salade over de borden en garneer met de hele olijven.

Mexicaanse Gemarineerde Vissalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Scandinavische vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dubbeldikke vissandwich
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Vis-maaltijdsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept