Ratatouille Met Okra

0 sterren op basis van 0 stem(men)

person 4 timer 30-60 min - restaurant Hoofdgerecht link Smulweb.nl print

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Kook de okra′s voor in een pannetje met ruim water. Laat ze ca 5 minuten zachtjes koken. Spoel ze af onder de koude kraan.
  2. Verhit de olie vast in een flinke pan.
  3. Maak ondertussen de groenten schoon. Pel de uien en snijd ze in ringen, pel het teentje knoflook en snijd het in kleine stukjes. Snijd de gewassen aubergine in blokjes. De sperzieboontjes punt u en u wast ze net even als de tomaten. Snijd de tomaten in niet te dunne plakken. De gewassen courgette snijd u in plakjes of blokjes.
  4. Bak de uienringen, de stukjes knoflook, de aubergineblokjes en de sperzieboontjes ca 5 minuten in de olie, de hittebron op een hoge stand. Voeg nu de bouillon toe, laat de groenten in een kwartier knapperig gaar worden, de hittebron op de laagste stand.
  5. Maak de ratatouille af door de tomaten, de courgette, okra en peterselie toe te voegen. Laat nog enkele minuten doorpruttelen. Proef even of nog wat peper of zout nodig is. Serveer de ratatouille in een schaal gegarneerd met de zwarte olijven.
Ratatouille Met Okra is een recept van Smulweb.nl

Receptenzoeker