Tonijn Met Rode Boter En Prei

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De tonijn versnijden zoals een steack. De sjalot snipperen en stoven zonder te kleuren in een klontje boter. Bevochtigen met de rode wijn en bijna volledig laten uitkoken. Afwerken met enkele klontjes boter, op smaak brengen peper en zout en zeven. De prei in ringen snijden, spoelen en drogen, kort glaceren in weinig vocht, een beetje suiker, zout en nootmuskaat, tot alle vocht is verkookt. De tonijn kruiden peper en zout langs beide kanten, kort bakken in een beetje olie. De rode boter op het bord, de tonijn en de prei op de vis.

Tonijn Met Rode Boter En Prei is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept