Merengue Glacée

6
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal het ijs een halfuur voor het bereiden uit de vriezer. Klop de slagroom met de suiker stijf. Halveer de granaatappels en snijd de helften in kwarten. Schep boven een kom met een theelepel de pitjes tussen de vliezen uit. Houd een flinke eetlepel pitjes apart. Schep het ijs, de slagroom, de granaatappelpitjes en de schuimpjes luchtig door elkaar

Merengue Glacée is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Citroen merengue
Bekijk recept
Choc-meringue
2u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Schuim ijstaart
20 min + 5 uur in de vriezer - Nagerecht
Bekijk recept
Pistache merengue, yoghurt en vijgentruffel
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept