Ragout Fruit De Mer

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Aardappelen in ruim kokend water met zout 20-30 minuten gaar koken en door een pureeknijper duwen en puree op heel zacht vuur al roerende met een houten lepel laten drogen (pas op voor aanbranden). Boter in gedeelten door aardappelpuree roeren met hou-ten lepel zodat boter goed wordt opgenomen. Mengsel van room, visfond, witte wijn en tomatenpuree verwarmen en in gedeelten door puree roeren tot deze zeer luchtig is, iets dunner dan normaal maar niet te dun (ragout dikte). Op smaak brengen met zout. Lente-uitjes in stukken van 1 centimeter snijden en met een afgestreken theelepel mosterd in boter bakken. Sperziebonen erdoor roeren en meebakken. Vermengen met (ga-re) frui-de-mer. Dit mengsel plus de kaas door de aardappelpuree roeren tot een smeu?ge ragout. Serveren in vol-au-vent.

Ragout Fruit De Mer is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met kruidig stokbrood
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane tomatenvissoep
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept