Tortillachips

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng 75 gr ricotta met 4 eetlepels tapenade en 4 kleingesneden zongedroogde tomaatjes. Schep op elke tortilla wat van het mengsel, leg de tortilla′s op een bakplaat en verwarm ze 10 minuten in een voorverwarmde oven (175°C.) Serveer ze met wat reepjes verse basilicum.

Tortillachips is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mexicaanse schotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme, pittige tomatensaus
55 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse ovenschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadodip
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse schotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme, pittige tomatensaus
55 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse ovenschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadodip
20 min Bijgerecht
Bekijk recept