Gemarineerde Zalm Op Aardappelrosti Met Yoghurtsaus

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schaaf de aardappelen in flinterdunne reepjes. Leg de reepjes in een schaal en breng ze op smaak met zout en nootmuskaat. Laat de aardappelreepjes 5 min. staan tot er wat vocht uitkomt. Knijp het vocht er goed uit. Verhit olie in een koekenpan. Vorm de aardappel tot dunne pannenkoekjes van 10cm doorsnee en bak ze goudbruin. Snijd de gemarineerde zalm in dunne plakjes en serveer ze op de aardappelrosti. Meng de yoghurt met de chilisaus en het citroensap en schep deze saus op de zalm. Garneer met enkele drupjes chilisaus.

Gemarineerde Zalm Op Aardappelrosti Met Yoghurtsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept