Lamsragout In De Magnetron

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De stukken lamsvlees samen met de fijngesneden groenten en kruiden in een magnetronschotel doen. Het vlees overgieten met de wijn en wat water. Afgedekt stoven op microgolf-hog gedurende 15′. De stukken vlees laten uitlekken. Een halve liter bouillon overhouden voor de saus. Saus: De boter laten smelten gedurende 1′ op micro-hoog, de bloem toevogen en aanlengen met warme bouillon. 1′ op micro-hoog koken. Opkloppen. De stukken lamsvlees in de schotel schikken. Overgieten met de saus en 15′ afgedekt instellen op micro-hoog.

Lamsragout In De Magnetron is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Shoarmasalade met stoomgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsragout met zoete aardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsragout met artisjokken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsragout met pompoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hünkar Begendi: lamsragout met auberginepuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept